Naiskauneutta Vaajakosken keskustassa

kuva_vesmanniKirjoitus Wessmanniin 4.11.2015

Vaajakosken hiljentynyt keskusta on saanut uutta väriä, kun Vesmannintielle on ilmestynyt uusi yritys. Tänä päivänä jo harvemmin perustettava kivijalkamyymälä on jatkumoa aiemmalle yritystoiminnalle.
”Perustin Naiskauneus.fi -verkkokaupan loppuvuodesta 2014. Hyvistä kokemuksista rohkaistuneena aukaisin elokuussa Vaajakoskelle Nordean rakennukseen kivijalkamyymälän. Myymälän yhteydessä toimii myös Subrina Professional -kampaamotuotteiden maahantuonti ja noutomyymälä.”, yrittäjä Tina Hellén kertoo myymälän taustoja.
”Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja siihen, että tuotteemme on korkeasta laadustaan huolimatta kuluttajan kukkarolle sopivia. Tämän voimme varmistaa omalla maahantuonnilla ilman kalliita välikäsiä”, Hellén jatkaa.
Tuotteita kampaamojen tarpeisiin
Valikoimissa on pääasiassa kampaamoalan ammattilaisille suunnatut hiusvärit ja muut kampaamotuotteet, mutta hiustenhoito- sekä muotoilutuotteita löytyy myös kuluttajille. Kaikki tuotteet ovat EU:n alueelta ja yrityksen omaa maahantuontia.
”Olen käynyt valmistajan laboratoriossa ja tehtaalla Euroopassa kuukausi sitten ja vakuutuin siitä, että tuotteet ovat korkealaatuisia, huolellisesti testattuja ja turvallisia. Sain samalla matkalla perusteellisen koulutuksen siihen, miten tuotteita on mahdollista hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla”, Hellén kertoo.

Nimestään huolimatta Naiskauneus ei ole vain naisille suunnattu, vaan tuotteita on myös miehille.

 

Lisäksi valikoimassa on laadukkaat ja kotimaiset Manninen Nutraceuticals lisäravinteet. ”Näillä on ollut kova kysyntä, sillä tuotteet ovat ravintoarvoiltaan korkealuokkaisia. Unohtamatta tietysti sitä, että maku lopulta ratkaisee. Nämä ravinteet ovat hyvän makuisia.”, Hellén naurahtaa.
Yrittäjyys veressä
Myymälän perustajan suonissa virtaa vahva yrittäjän veri. Hänellä on ollut oma kampaamo muutama vuosi sitten Vaajakoskella. Hän on opiskellut ulkoasun toteutusta Harjun ammattiopistolla ja hoitaa mainosmateriaalin tuottamisen itse. Ennen oman yritystoiminnan aloittamista Hellénillä on ollut pitkä ura kiinteistövälittäjänä. Yrityksessä on mukana myös puoliso Teemu Vesterinen.

Yrittäjäpariskunta kannustaa muitakin yrittäjiä rohkeasti Vaajakoskelle.
”Kun avasimme yrityksen Vaajakoskelle niin halusimme näyttää myös muille yrittäjille että taajaman keskusta ei kuole jos emme anna sen kuolla. Eli toimimme edelläkävijänä ja toivomme että muut seuraavat perässä.”
”Liikkeemme on otettu erittäin innokkaasti vastaan. Paikalliset ovat alusta alkaen käyneet ostoksilla ja ennen kaikkea suosineet paikallista yritystä ennemmin kuin menneet kaupunkiin. Pisimmältä tulleet asiakkaat ovat matkanneet vain meitä varten satojen kilometrien päästä nettikaupasta löytyneen kynsilakkasarjan perusteella. Se on todella päässyt yllättämään.”, Hellén kertoo.
Laajentaminen suunnitelmissa
Kasvuhakuinen yritys etsii koko ajan uusia aluevaltauksia.

”Satsaamme Subrina Professional -tuotesarjaan ja haemme tällä hetkelläkin myyntiedustajia ympäri Suomea. Olimme juuri I Love Me messuilla Helsingin messukeskuksessa. Ja pyrimme jossain vaiheessa avaamaan tuotemerkkimme alle myös oman kampaamon.”, Hellén avaa tulevaisuudennäkymiä.

Naiskauneus -myymälä sijaitsee osoitteessa Vessmannintie 6, Vaajakoski. Avoinna arkisin klo 12-18 ja lauantaisin klo 10-14. Sopimuksesta avoinna myös muulloin.

Eeva-Kaisa Rouhiainen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Olethan oikea ihminen? Pieni pähkinä purtavaksi ennen lähetystä: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.