Marjo

Olet juuri sellainen henkilö jolle pitäisi aina välillä muistuttaa että se happinaamari laitetaan ensin itselle ja vasta sen jälkeen autetaan muita!
–  Marjo


“Jostain syystä heräsin viime yönä ja tulit mieleeni. Pohdin että mitähän ihmettä sinusta voisi sanoa niin että se ei olisi liian kliseistä. Ensinnä tuli mieleen että olet juuri sellainen henkilö jolle pitäisi aina välillä muistuttaa että se happinaamari laitetaan ensin itselle ja vasta sen jälkeen autetaan muita! Tämä sinun viestisi kuvastaa tätä todella hyvin. Käytät kaiken tarmosi ja aikasi puolueen eteen kampanjoiden muita ehdokkaita sen sijaan että kampanjoisit itseäsi. Olet sinnikäs ja tarmokas, välillä jopa vähän ärsyttävänkin tehokas. Toiminnan monitoiminainen, elämän supersankari.

Sinä olet aurinko, ja sinua kuvaa hyvin 4 luonnon elementtiä: tuli, maa, ilma ja vesi. Tuli – sinulla on tahtoa, kypsyyttä, intohimoa ja innostusta. Maa – olet kallio johon voi luottaa ja joka kannattelee kaikkia ja kaikkea. Ilma – olet aina liikkeessä ja puhallat uusia tuulia. Vesi – sidot yhteen ja virtaat eteenpäin. Sammutat tulipaloja.”

Olen vieläkin sydän sykkyrällä tästä tekstistä <3 Olemme Marjon kanssa tunteneet jo siitä lähtien, kun tulimme samaan aikaan yliopistolle. Marjon kanssa on tullut koettua kaikkea mahdollista yliopistoaikoina ja sen jälkeen. Marjon koko teksti minulle oli niin ihana, että en oikein tiedä mitä siitä nostaisi ylös. Siksi laitan sen tähän kokonaan.