Jyväskylä ansaitsee vain parhaan: Mikander kaupunginjohtajaksi

Kokoomuksen valtuustoryhmä tulee maanantain kokouksessa yksimielisesti äänestämään kaupunginjohtajaksi Kimmo Mikanderia.

Kimmo Mikander on Suomen paras kaupunginjohtaja. Ja Jyväskylä ansaitsee vain parhaan. Mikander on erittäin kokenut kaupunginjohtaja, jonka motivaatio Jyväskylän johtoon on vahva. Jyväskylä saa hänestä vahvan, reilun, tasapuolisen, harkitsevan ja analyyttisen johtajan.

Kokoomuksen tekemä taustatyö

Jo kaupunginjohtajahaun alkuvaiheessa Kokoomuksen Jyväskylän kunnallisjärjestö linjasi, että tarvitsemme Jyväskylän ulkopuolista näkemystä ja vahvaa kokemusta kaupunginjohtajuudesta. Emme olisi halunneet määräaikaista virkaa, koska se rajoittaa hakijoiden halukkuutta sitoutua kaupunkiimme. Onneksi hakijajoukko oli hakukriteerien rajauksesta huolimatta kattava ja asiantunteva; kasvukaupunki Jyväskylä on haluttava kaupunki ja tänne on vetoa.

Syksyn ajan on haettu, haastateltu ja testattu kaupunginjohtajaehdokkaita. Kokoomus teki perusteellisen ja kattavan taustatyön kaikkien ehdokkaiden taustojen selvittämiseksi. Haastattelimme kaikki kaupungin haastatteluihin valitut ehdokkaat; kärkiehdokkaita pariin otteeseen. Odotimme myös psykologisten testien tuloksien vahvistavan päätöksemme ennen julkituloa. Emme lokeroituneet tai jättäneet keräämättä kaikkea mahdollista tietoa.

Taustatyömme oli kattava myös laajan kontaktiverkostomme kautta. Kuuntelimme herkällä korvalla myös valtakunnallista sanaa ehdokkaista. Myös sitä kautta saimme varmistuksen siitä, että Mikander on valtakunnallisesti paras mahdollinen valinta kaupunkimme johtoon.

Mikander on johtanut viime vuodet ansiokkaasti kaupunkia, joka on sijainniltaan ja toiminnoiltaan lähellä Jyväskylää. Mikanderin tuntevat henkilöt – kuntajohtajakollegat, kuntalaiset ja kaupungin työntekijät – ovat laajasti kertoneet Mikanderin olevan reilu ja tasapuolinen johtaja, joka toimii aina kaupungin parasta ajatellen. Mikanderilla ei ole työntöä, vaan hänen arvonsa tunnetaan läpi Suomen.

Siksi kärkiehdokkaan valinta on selkeä ja voimme ylpeänä seistä parhaan ehdokkaan takana.

Lisätietoa

Keskisuomalaisen kuvaus Mikanderista löytyy täältä.

Valtuustoryhmän perjantaisesta linjauksesta löytyy tietoa täältä.

 

One Reply to “Jyväskylä ansaitsee vain parhaan: Mikander kaupunginjohtajaksi”

  1. Kyllä Rasinmäki on myös erittäin hyvä ehdokas . Olen toivonut että hänestä tulisi Johtaja sinne Jyväskylään
    ehkä sitten Seinäjoen ja Jyväskylän yhteistyökin olisi lisääntynyt .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Olethan oikea ihminen? Pieni pähkinä purtavaksi ennen lähetystä: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.