Teemat

#1 Kaupunkilaiset edellä

Kaupungin tulee olla kaupunkilaisten palveluksessa. Jyväskyläläisen tehtävä ei ole etsiä tietoa kaupungin palveluista, vaan kaupungin tehtävänä on tarjota palvelua helposti. Yhdeltä luukulta, helppokäyttöisiltä nettisivuilta ja yhden puhelinsoiton takaa.

#2 Pitkäjänteisyyttä päätöksentekoon.

Valtuustokausi on lyhyt aika kaupungin päätöksenteossa. Pitää nähdä kauas ja vielä edemmäs. Päätöksenteko kaavoituksessa ja maankäytössä ei ole yhden valtuuston tehtävä, vaan pitkäjänteistä työtä yli valtuustokausien.

#3 Rohkeutta uudistua

Rakenteet ja rakennukset eivät ole betonoituja. On oltava rohkeutta uudistua. Rakennuksiin ei saa rakastua, on osattava myös luopua. Tekeviä käsiä on sijoitettava sinne, mihin aidosti tarvitaan. Ei turhaan hallintoon.

Pitkä kokemukseni Jyväskylän päätöksenteosta antaa vahvan pohjan päättäjänä. Olen toiminut vuosia valtuustoryhmän ja kaupunginhallitusryhmän jäsenenä sekä Kokoomuksen Jyväskylän kunnallisjärjestön puheenjohtajana. Olen ollut hallituksen jäsenenä Jyväskylän omistamissa yhtiöissä, Jyväskylän Energiassa sekä Jyväskylän Vuokra-asunnoissa. Tunnen päätöksenteon eri puolet ja tiedän, miten vaikuttaa asioihin.

Tämä kokemus on käytettävissänne: Rouhee nainen valtuustoon!