Lehdokki

Yhteisiä asioita hoitavilla ihmisillä tulee olla myös empatiakykyä, maalaisjärkeä, opiskeltuja tietoja sekä lahjakkuutta. Sinulla on niitä kaikkia! Kaiken kukkuraksi osaat KIRJOITTAA SUOMEA!
–  “Lehdokki”


Tämä viesti toi taas hymyn huulille. Varisnkin tuo “KIRJOITTAA SUOMEA” oli kohta, jonka kohdalla nauroin jo ääneen. En taas osaa valita, mitä nostaisin tästä postista esille, joten laitan pidemmän pätkän:
“Sinuun tutustuessani ajattelin, että…
-aikamoinen organisaattori tämä Eve.Tuntui, että sormesi on pelissä vähän joka paikassa ja tämä  on sanottu hyvin positiivisessa mielessä.
-peloton asioihin tarttuja, mitä ominaisuutta ihmisessä kunnioitan. Sen lisäksi olen huomannut, että pyrit viemään ottamasi tehtävät myös loppuun. Paljon on niitä ns joo-joo -miehiä, pelkkää puhetta vaan…
-olet huumornaisia! Se auttaa tosi monessa asiassa. Ryppyotsaisuutta mielellään kaihdetaan.
-osaat kääntää hankalatkit asiat positiivisiksi (esim. lukuisat vesi- ym. vahingot jne.) ja hauskuuttaa ystäviäsi niiden kustannuksella. Siis naurat itsellesi.
-olet kekseliäs, etkä helpolla luovuta. No tää nyt on oikeastaan jo sanottukin, mutta joku uusi vivahde tässä kohdassa on.
-Sinulla on hoksottimet kyllä paikoillaan!
Viime aikoina olen ajatellut, että ihan uskomaton on tuo tekemäsi “remontti” omassa itsessäsi! Suuronnittelut siitä! Se sataa omaan laariisi vielä todella paljon, koska jos mahdollista, olet saanut sen myötä vielä lisää energiaa jaksamiseesi. Olen ylpeä puolestasi!