Haussa puhelimen käytön osaava projektipäällikkö

Viime keväänä JyNet kaivoi kotitietäni pitkään ja hartaudella. Uusia piuhoja vedettiin pitkältä matkalta maan alle tien pientareella.  Nyt muutama kuukausi myöhemmin on taas kaivuumiehet pihamaalla.

Kävin jututtamassa työmiehiä. Tämä porukka kaivaa nyt valokuitua maan alle – siis täsmälleen siihen samaan paikkaan, mihin JyNet kaivoi aiemmin. Työmiehet pyörittelivät päitään, että olisi päässyt kovin helpolla, jos edelliset kaivajat olisivat laittaneet samalla ne piuhat kouruun. Olisi saanut uuden kaapelin paikoilleen vain pujoittamalla.

Tässä kohtaa olisi ollut hyvä löytää se yksi projektipäällikkö, joka osaisi soittaa toiselle projektipäällikölle, että missäs päin seuraavaksi olette kaivamassa ja että laitetaankos sitä kourua teille jo valmiiksi. Pienellä yhteistyöllä ja koordinaatiolla saisi paljon säästöjä aikaiseksi.

Aina pitää löytää jotain positiivista. Viime kerralla JyNetin kaivuun jälkeen pihatien risteykseen jäi syvä kuoppa, johon auton pohja aina karahti pihaan ajaessa.  Nyt se on korjattu näiden uusien kaivuumiesten toimesta. Hyvä niin.

Hieman vaan hermostuttaa nuo kaivuut aina pihamalla, koska lähestulkoon joka kerta on jossain vaiheessa kaivettu vääriä piuhoja ylös. Joskus katkeaa sähköt, toisella kertaa netti. Mitähän tällä kertaa tapah…

One Reply to “Haussa puhelimen käytön osaava projektipäällikkö”

  1. Olisihan ollut aivan liian helppoa ja yksinkertaista tarkistaa tuollainen asia 🙁 Ei sellaiseen saa sortua kunnon virkamiehenä… Ja ajattele, mitä jännitystä vaille olisit jäänyt, jos olisivat tehneet kaiken kerralla 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Olethan oikea ihminen? Pieni pähkinä purtavaksi ennen lähetystä: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.